Facebook Okey ve Texas holdem poker
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Facebook Okey ve Texas holdem poker
Selamun Aleyküm arkadaşlar 
Direk konuya giriyorum programın adı Charles
Peki bu charles ne işe yarar?
Bildiğimiz üzere facebook'ta yaygınlaşan okey oyununda kişi soyadları gözükmez fakat bununda bir yöntemini bulmuş olduk piyasada hemen hemen 20-30 kişi biliyor bu programı sanırım
ve websayfası olarak ilk defa burada paylaşıyorum hiç bir webadresinde yok diyebilirim en azından ben görmedim
Uygulama:
İlk önce Okeyde aktif olmamız gerekiyor Daha sonra profili alacağımız kişiyi şikayet ediyoruz Şikayetiniz yöneticilere iletildi adlı bir yazı geçecek
Daha sonra iş Charles programında bitiyor
Programda ''Structure'' diye bir bölüm var orada şu şekilde bir bağlantı olması gerkiyor :
Bu bağlantının yanındaki + işaretine tıkladıkmı bu sefer ''Report'' bağlantısı çıkacak ona tıklıyoruz
Ve hemen yan sayfada sekmeler var Response,Summary,Chart,Notes,Overwiew ve Request bize burda request lazım
Request e tıkladıkdan sonra
Bu Şekilde bir sonuç gelecek ben copy paste yaptığım için direk programdan yazılar büyük çıktı biraz..
Suspect yazan yerdeki rakamları Kopyalıyoruz ve herhangi birinin profilini açıyoruz örn. adı eğer [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] değilse yani özel değilde profile id= şeklinde birşey varsa suspect bölümündeki kopyaladığımız sayıları Örnek ''[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = 54665464 ''
54665464 yazan yere suspect'teki rakamı yazıyoruz ve Enter tuşuna basıyoruz artık o profili görüntülüyor olucaksınız şimdien kolay gelsin arkadaşlar
Not: Alntı değil orjinaldir.
Programın Download linkleri:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Direk konuya giriyorum programın adı Charles
Peki bu charles ne işe yarar?
Bildiğimiz üzere facebook'ta yaygınlaşan okey oyununda kişi soyadları gözükmez fakat bununda bir yöntemini bulmuş olduk piyasada hemen hemen 20-30 kişi biliyor bu programı sanırım
Uygulama:
İlk önce Okeyde aktif olmamız gerekiyor Daha sonra profili alacağımız kişiyi şikayet ediyoruz Şikayetiniz yöneticilere iletildi adlı bir yazı geçecek
Daha sonra iş Charles programında bitiyor
Programda ''Structure'' diye bir bölüm var orada şu şekilde bir bağlantı olması gerkiyor :
- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu bağlantının yanındaki + işaretine tıkladıkmı bu sefer ''Report'' bağlantısı çıkacak ona tıklıyoruz
Ve hemen yan sayfada sekmeler var Response,Summary,Chart,Notes,Overwiew ve Request bize burda request lazım
Request e tıkladıkdan sonra
| sender | 100001062897420 |
| uname | 'BünYamin |
| logs | |
| pic | [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
| suspect | 100001895491148 |
Bu Şekilde bir sonuç gelecek ben copy paste yaptığım için direk programdan yazılar büyük çıktı biraz..
Suspect yazan yerdeki rakamları Kopyalıyoruz ve herhangi birinin profilini açıyoruz örn. adı eğer [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] değilse yani özel değilde profile id= şeklinde birşey varsa suspect bölümündeki kopyaladığımız sayıları Örnek ''[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = 54665464 ''
54665464 yazan yere suspect'teki rakamı yazıyoruz ve Enter tuşuna basıyoruz artık o profili görüntülüyor olucaksınız şimdien kolay gelsin arkadaşlar
Not: Alntı değil orjinaldir.
Programın Download linkleri:

capone41- GENEL BÖLÜM

rep-puan: 512
Rep Puan: 1
Geri: Facebook Okey ve Texas holdem poker
linklerde sorun war programı nsl indirebiliriz

yoko07- GENEL BÖLÜM

rep-puan: 422
Rep Puan: 0
tamamdır sorunu hemen düzeltmeye çalışıcam texas holdem poker profil bulmayıda yakında sizlerle paylaşıcam....

capone41- GENEL BÖLÜM

bu programı e mail olarak bana atabilirmisiniz eğer sizde mevcu ise [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

yoko07- GENEL BÖLÜM

Dostum sana zahmet linki atabilirmisin problem var cünkü linkte lazım acil bi şekilde

ttemre- GENEL BÖLÜM

rep-puan: 419
programın tam ismi ne acaba araştırsak nette bulabilirmiyiz

yoko07- GENEL BÖLÜM

dostlar google charles yazın ilk çıkan web sayfası orjinal sayfadır oradan download yapabilirsiniz fakat poker kullanımı farklı olduğu için anlatımını farklı yapıcam şu sıralar biraz yoğunum madur görün

capone41- GENEL BÖLÜM

Similar topics» Facebook Poker Chip Çalma Yöntemleri
» Alexis Texas Resimleri
» Okey odamız.. www.turkualem.com
» Facebook Sayfamız Açılmıştır
» Yeni 101 okey sitemiz
» Alexis Texas Resimleri
» Okey odamız.. www.turkualem.com
» Facebook Sayfamız Açılmıştır
» Yeni 101 okey sitemiz